Bezoek Burgemeester Romeyn aan de SZWH

Bezoek BM aan SZWH

Eindelijk was het dan zo ver. Onze Burgemeester Hans Romeyn kwam om 11.00 uur op bezoek bij de Bewoners van de SZWH, in gezelschap de Kinderburgemeester  Jayden de Vries. Nog net op tijd en slechts 14 dagen voor zijn afscheid als Burgemeester van Heiloo.


Al vele malen moest het bezoek worden uitgesteld, mede ook door het Corona virus.
Mede daarom was, in overleg met Hans Romeyn, gekozen voor een informeel bezoekje aan de Bewoners.

Met name Bas had zich bemoeid met de komst van de Burgemeester. Hij werd daarom ook door Bas hartelijk welkom geheten in de Algemene Ruimte, onder genot van een kopje koffie met gebakje.
De koffie en gebak werd keurig verzorgd door  Nienke van het SIG, die zelfs 1,5 uur eerder in dienst was gekomen om e.e.a. in goede banen te leiden.

Een aantal Bewoners van de SZWH, zo mede voorzitter Loek Stuifbergen en ondergetekende waren eveneens bijeen in de Algemene Ruimte, waarvoor eenmaal een uitzondering werd gemaakt om met z'n allen bijeen te kunnen zijn.

De Burgemeester toonde zich bijzonder geinteresseerd in het reilen en zeilen van de SZWH. Vanaf de start, al weer heel veel jaren geleden, heeft hij zich ingezet om dit mooie Woonproject tot stand te laten komen.

Bas heeft de Burgemeester en Kinderburgemeester na de koffie netjes rondgeleid door het gebouw, het Kunstwerk in de Hal getoond en uiteindelijk heeft Bas vol trots zijn woning aan hem laten zien. Ook bij Pascal en Daan is de Burgemeester binnen geweest.

Het was een bijzondere indrukwekkende leuke maar ook erg gezellige ontmoeting tussen de Bewoners en onze Burgemeester en Kinderburgemeester.

Omstreeks 12.30 uur namen wij allen afscheid van Hans Romeyn en Jayden de Vries, onder dankzegging voor hun belangstelling en komst naar de Gaanderij.

Gerard Disseldorp

Bezoek BM aan SZWH