Appartementen SZWH in Heiloo opgeleverd

sleuteloverdracht kennemer wonen

Aan de Stichting Zelfstandig Wonen Heiloo (SZWH) is op symbolische wijze de sleutel overhandigd voor de 14 driekamerappartementen in de wijk Nieuw Varne te Heiloo.

De nieuwe bewoners zijn jongvolwassenen (van 18 jaar tot 30 jaar) met een licht verstandelijke beperking, die, met enige hulp, zelfstandig kunnen wonen.

De Stichting SIG begeleidt de bewoners. Jos Mascini en Loek Stuifbergen, bestuursleden van SZWH, zijn enthousiast over de oplevering van dit project in Nieuw Varne in Heiloo.

Samen met Kennemer Wonen zijn deze woningen gerealiseerd, die onze bewoners de kans bieden om samen van veel woonplezier te genieten. De woningen op de 1e en 2e verdieping hebben een ruim balkon op het zuiden. De begane grond-woningen hebben een terras met tuin. √Čen woning wordt gebruikt als gemeenschappelijke ruimte voor de bewoners en de SIG.

Alle appartementen zijn momenteel verhuurd en bewoond. Bij interesse kan er contact worden opgenomen met de Stichting Zelfstandig Wonen Heiloo. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

sleuteloverdracht kennemer wonen

V.l.n.r.z Jos Mascini, Loek Stuiflbergen (bestuurdsleden van de Stichting Zelfstandig Wonen Heiloo) en Dick Tromp (directeur-bestuurder van Kennemer Wonen.