Kookworkshop Restaurant Klein Varnebroek (vervolg 2)

Als vervolg op de zo succesvol verlopen 1e Kookworkshop waren we vandaag wederom te gast bij Viva! Klein Varnebroek voor onze 2e kookworkshop. Onder bezielende leiding van onze vertrouwde en vakbekwame begeleiders waren al onze inspanningen gericht op het maken van een drie gangen menu, gebaseerd op het gebruik van verse overheerlijke asperges. Nieuw en voor de eerste keer aanwezig was Pascal.
We begonnen met het maken van een Aspergesoep met reepjes ham. Daana maakten we een hoofdmenu, bestaande uit Hollandse Asperges met beenham en of gerookte zalm.
En als toetje hebben we geleerd hoe je met gebruik van custard een lekkere Haagse Bluf kan maken.
Nadat het hele menu was bereid gingen we gezamenlijk aan tafel. We hebben wederom genoten van een heerlijk diner. En we hebben het helemaal zelf gemaakt. Dat is nog het leukste van alles.
Wederom dank aan onze leermeesters.

 

  • Hier bestuderen we het recept van ons drie gangen menu!

  • Onze leermeesters geven instructie

  • Kijk, zo doe je dat!

  • Leuk om zo te leren koken

  • Dat ziet er lekker uit!

  • En wat is het toch gezellig!

  • Dat is een heerlijk toetje!

 

<< terug