Appartement_SZWH_Klein
de-beun
de_Witte_Kerk
DeHutkoffer
HetMaalwater2_klein
Kasteel_Nijenburg2
Koetshuis
Maalwater
Maalwater_klein
Nijenburg1
Nijenburg_klein
olvternood
PICT0011a
Putje
RioolZuiveringsInstallatie
StWillebrordusStichting09a
Tuinhuisje_klein
Willibrorduskerk
Winkelcentrum 001b
Wipmolen_klein
WitteKerkje
wittekerkje
De_Hutkoffer
DeKattenberg
Gemeentehuis
HetMaalwater_klein
Maalwater
NieuwVarne 004a
Nijenburg
Nijenburg2klein
Nijenburg3
Nijenburg_klein
nijenburgh-new
PICT14a
Standbeeld
StWillebrordusStichting07
StWillebrordusStichting08
ter-coulsterkerk-heiloo
tLoo
Varna_Buiten
Willibrordus_klein
Wipmilen
Witte_Kerkje
Witte_Kerkje_klein
CultuurKoepelkerk
De_kattenberg_klein
De_Witte_Kerk
De_Witte_Kerk_klein
Maalwater
Nijenburg2_klein
Nijenburg_klein
PICT09a
putje
StWillebrordusStichting03
StWillebrordusStichting04
StWillebrordusStichting06
Theehuis_klein
Varne_Buiten_klein
Varne_Buiten_verkleind
Waterkerkje
WillibordusStichting
Willibrordus_putje-klein
Winkelcentrum 005a
Witte_Kerk
zwembadklein

Nieuwsflits ....

NLdoet 2022

Zaterdag 12 Maart 2022 heeft Zelfstandig wonen heiloo meegedaan aan NLdoet. BeatFM heeft hier videoopnamen van gemaakt.

Lees meer...

Kookworkshop Restaurant Klein Varnebroek

Na het wegvallen van onze lokatie in Alkmaar, hebben we in overleg met Viva! - Klein Varnebroek een kook workshop gehad in restaurant Klein Varnebroek.
Om 17.00 uur waren we allemaal aanwezig in het restaurant, gelegen nabij ons nieuwe nog te bouwen appartementencomplex in de nieuwe wijk Varne Buiten.
We werden in het restaurant ontzettend gastvrij ontvangen door de Chef-kok Salco Molenaar voor deze gelegenheid geassisteerd door Pieter Ranzijn. Na een korte introduktie en voorstel rondje van ons ieder, kregen wij uitgebreid instruktie en liepen we allemaal naar de keuken.
Bij het bereiden van dit voortreffelijke drie gangen menu werden we deskundig geinstrueerd en geholpen door Salco en Pieter.

Als voorgerecht mochten wij een soep maken. Het werd een heerlijke broccoli soep met gerookte zalm of gerookte kip, al naar gelang wij dit lekker vonden.
Gelijktijdig gingen enkelen van ons aan de slag om het hoofdgerecht klaar te maken. Dat werd een Cordon Bleu van kalfsgehakt met gewokte groentes met julienne van aardappel.
Anderen van onze groep begonnen met de bereiding van het toetje. Dat werd een heerlijke Tiramisu. Alle ingredienten waren reeds van tevoren ingekocht en lagen gereed voor gebruik.
Bij het bereiden van dit voortreffelijke drie gangen menu werden we deskundig geinstrueerd en geholpen door Salco en Pieter.
Om 19.00 uur werd het tijd om alles te gaan proeven. Welnu, niemand heeft op dit niveau ook maar enige ervaring. Maar alles smaakte werkelijk voortreffelijk.
Na afloop was iedereen zo enthousiast, dat er in overleg met Viva! - Klein Varnebroek is afgesproken, dat we het nog een keer gaan doen.
Welnu, dat aanbod namen wij van onze toekomstige buurman natuurlijk direct aan.
De volgende kook workshop zal er hoofdzakelijk asperges worden gebruikt en een pasta maaltijd worden gekookt.

  • kookworkshop01

    kookworkshop01

  • kookworkshop02

    kookworkshop02

  • kookworkshop03

    kookworkshop03

  • kookworkshop04

    kookworkshop04

  • kookworkshop05

    kookworkshop05

  • kookworkshop06

    kookworkshop06

  • kookworkshop07

    kookworkshop07

  • kookworkshop08

    kookworkshop08

  • kookworkshop09

    kookworkshop09

  • kookworkshop10

    kookworkshop10

  • kookworkshop11

    kookworkshop11

  • kookworkshop12

    kookworkshop12

  • kookworkshop13

    kookworkshop13

  • kookworkshop14

    kookworkshop14

  • kookworkshop15

    kookworkshop15

  • kookworkshop16

    kookworkshop16

  • kookworkshop17

    kookworkshop17

<< terug