Verslag wandeling met Boswachter Arjen Postma

Op pad met  boswachter Arjan Postma

 

Vrijdag 17 Juni ging het dan eindelijk gebeuren. De woongroep zou weten wie de bekende Nederlander zou zijn, met wie we gingen wandelen.
Nadat er vele namen werden genoemd, zoals  Wolter Kroes, Henny Huisman of  Najib Amhali, kwam daar rond 19:00 Arjan Postma aan gereden, samen met zijn trouwe hond Skipper.
De hond van Arjan was lekker aan het spelen met de honden van Ger, terwijl Arjan iedereen de hand schudde en welkom heette.
Toen iedereen was gearriveerd gingen we samen met Arjan de Boswachter wandelen door het bos en Arjan zou vertellen over de planten, bomen, insecten en vogels die in het Heiloo"er bos leven.
Iedereen luisterde vol aandacht na alles wat Arjan te vertellen had over kleefkruid, dat de boeren die gebruikten om hun melk schoon te maken.
Dat de kraaien op de mens na, de slimste dieren van wereld zijn en de haas eigenlijk een heel stoer dier is en nog veel meer.
Na een uurtje liepen we langzaam terug en iedereen was heel enthousiast  en heeft enorm genoten.
Terug op de parkeerplaats hebben we Arjan onze toekomstige woning laten zien en dat vond ie erg leuk en hij wou zeker nog keer terug komen om te kijken. ""Want jullie wonen hier prachtig""  en zei dan ook ""Ik hou contact met Sjoerd en tot ziens allemaal!"".
Het was een geslaagde avond waarvan iedereen heeft genoten

Groetjes Sjoerd   

 

  • Onze eerste kennismaking met de bekende TV boswachter Arjan Postma

  • Arjan vertelde tijdens de wandeling heel erg veel

  • Hij was erg enthousiast

  • Hij heeft ons heel veel verteld over de natuur

<< terug